Parkeren Vliegveld Schiphol

Aantal dagen

Parkeeropties

Sleutel zelf bijhouden
Overdekt parkeren
Valet Parking
Reparaties
Auto wassen
Bewaakt parkeren

Parkeren Schiphol

Geen Boekingskosten
Beste Prijs
100% veilig
Kortingscodes Beschikbaar
Gratis Shuttle Service

Park Fly Rent

ParkFlyRent is een vernieuwend concept, waarbij vakantiegangers hun auto gratis parkeren. Dit is inclusief vervoer van en naar het vliegveld met privéchauffeur en gratis reiniging van de auto. In ruil daarvoor verhuurt ParkFlyRent de auto tijdens de reis van de eigenaar, volledig verzekerd en alleen aan gescreende huurders. Als de auto goed verhuurd is, krijgt de eigenaar ook een deel van de opbrengst. Als de auto niet verhuurd wordt, is de dienst toch gratis.

Lees meer informatie op de website van ParkFlyRent

ParkFlyRent heeft in maart 2014 haar eerste vestiging geopend bij Schiphol. We zitten op 5,7 kilometer van de vertrekhal van Schiphol, aan de Beechavenue in Schiphol-Rijk, makkelijk gelegen ten zuiden van Schiphol tussen de A2, A9 en A4 in. Daar lever je auto inleveren, krijg je een lekker bakje koffie van ons en documenteren we eventuele schades. Vervolgens brengen we je met je eigen auto in vijf minuten naar Schiphol, zodat je niet hoeft te wachten tot een busje vol is of hoeft te sjouwen met je koffers.

ParkFlyRent maakt eerst je auto van binnen en buiten schoon. Vervolgens verhuren we je auto aan zorgvuldig gescreende huurders, met volledige verzekering. Na de verhuur maken we de auto opnieuw schoon en ruim uur voor het einde van je reis staat de auto weer klaar voor je terugkomst. Als de auto niet verhuurd is, staat hij veilig geparkeerd in onze overdekte en beveiligde parkeergarage, direct onder onze vestiging aan de Beechavenue 54 in Schiphol-Rijk.

Lees meer informatie op de website van ParkFlyRent

Kan ik gewoon op de dag zelf bij jullie parkeren?

Ja, mits je online gereserveerd hebt en wij je reservering goedgekeurd hebben: het liefst weten we dat zo ver mogelijk van tevoren, dat geeft ons tijd om je auto te kunnen verhuren en onze personeelsplanning zodanig af te stemmen dat we je snel kunnen helpen.

Aan wie wordt mijn auto verhuurd?

ParkFlyRent verhuurt de auto aan dezelfde markt die bedrijven als Hertz, Avia en Sixt bedienen: bezoekers aan Nederland die tijdelijk een auto nodig hebben, maar ook Nederlanders die een paar daagjes een auto willen huren. Daarbij kunnen ze bij ParkFlyRent goedkoper een auto huren, of gewoon voor hetzelfde geld een grotere auto.

Hoe worden huurders gescreend?

Van elke huurder trekken we het verleden na. Dat betreft niet alleen de rijervaring en eventuele schadegevallen, maar ook of de huurder in kwestie ooit met justitie in aanraking geweest is. Wij verifiëren de identiteit van de huurder middels rijbewijs en paspoort met behulp van de geavanceerde scanner van RentalCheck en houden een borgreservering in op de creditcard van de huurder tijdens de huurperiode, zodat eventuele schade gelijk verhaald kan worden.


Schophol Parkeren

Toch liever zelf controle houden over je auto? Kijk dan eens naar deze aanbieders
036Aanbieders
233Reviews
009Kortingscodes
012Foto's

© Studio32 Contactpersoon: Rob Klaassen