Parkeren Vliegveld Schiphol

Vliegveld Schiphol parkeren

Luchthaven Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Gekeken naar het aantal passagiers in 2010 was Vliegveld Schiphol het 15e vliegveld van de wereld en daarmee ook een van de belangrijkste van Europa. Schiphol beschikt over 6 start- en landingsbanen.

Parkeren Vliegveld Schiphol
Vliegveld Schiphol wil de capaciteit uitbereiden naar 65 miljoen passagiers. Deze passagiers komen met de auto of de trein. De mogelijkheden van het parkeren bij Vliegveld Schiphol zelf zijn:

Maximaal 5 dagen: Bezoekers parkeren
Gaat u een weekendje weg, een korte zakelijke reis of komt u vrienden ophalen / wegbrengen. Vanuit de parkeergarage Visitors Parking bent u binnen enkele minuten in de aankomst- of vertrekhal.

Schiphol Park & Travel 3
Schiphol Park & Travel is de P3 lang parkeren parkeerplaats aan de achterkant van vliegveld Schphol. U parkeert uw auto zelf op een openlucht parkeerplaats waarna u met een shuttlebus in 10 minuten naar de vertrekhal wordt gebracht. De parkeerplaats is beveiligd met camera bewaking en surveillances.

Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart parking is in het leven geroepen om de concurrente aan te gaan met de goedkopere aanbieders rond vliegveld Schiphol zelf. Er wordt gebruik gemaakt van P3 lang parkeren en is alleen mogelijk wanneer je minimaal 2 weken voor vertrek via internet reserveert. De plaatsen zijn beperkt dus deze mogelijkheid zit over het algemeen vol.

Schiphol Valet parking
Voor de mensen die geen tijd willen verliezen kunnen gebruik maken van Schiphol valet parking. U rijdt met de auto tot voor de vertrekhal waarna een chauffeur uw auto zal parkeren in een nabij gelegen parkeergarage welke niet toegankelijk is voor derden.

Schiphol Excellence Parking
Schiphol Excellence Parking is dé parkeerfaciliteit voor de frequente reiziger die gesteld is op snelheid, kwaliteit en exclusiviteit. De parkeergarage vindt u direct naast Vertrek 3. De garage is alleen toegegankelijk met een creditcard, Priviumpluskaart of abonnement.

Schiphol Privium Parking
Privium plus leden kunnen voor een reis van maximaal 2 weken parkeren op Visitors parking. Voor langere reizen kunnen ze een plaats reserveren op P3 Lang parkeren waardoor ze minimaal tijdverlies hebben.

Alternatief Parkeren Vliegveld Schiphol
Naast de mogelijkheden van Schiphol zelf is het zeer verstandig om eens rond te kijken naar de alternatieven van parkeren nabij Vliegveld Schiphol. U kunt tot meer dan 50% besparen op uw parkeerkosten zonder extra reistijd.036Aanbieders
233Reviews
009Kortingscodes
012Foto's

© Studio32 Contactpersoon: Rob Klaassen